Mobil İskele Ankara Sistemleri Nedir?

0

Mobil İskele Ankara Sistemleri Nedir?

Mobil İskele Ankara Sistemleri Nedir?

İç mekânlarda kullanımı olan bu sistemler, boya asma tavan aydınlatma işlemleri sırasında ulaşım kolaylığı sırasında kolaylık sağlar. Bu sistemler iş güvenliği sağlığı kıstaslarına uygunluğundan dolayı kullanımı da oldukça yaygındır. İskele kazaları sonucu oluşan can kayıplarının önüne de böylelikle geçilmiştir. İşçilerin iskele korkusuda mobil iskeleler sayesinde ortadan kalkmış olup iş performansları maksimum seviyelere ulaşmıştır. Tekerlekli ve hareketli olan bu sistemler geniş ve düz alanlarda oldukça fazla kullanılır. Ayrıca portatif olmasından dolayı katlanabilir ve çok az yer kaplar. Tekerleklerinde bulunan fren sistemi sayesinde hareket engellene bilir ve sabit hale getirilebilir.

Mobil İskele Sistemleri Standartları

Saklanması ve kullanımı kolay olan bu sistemler 48*2,5- 34*2,5 ve 27*2,5 TSE belgeli siyah borulardan üretilmesinden dolayı oldukça güvenilirdir. Bu da kullanıcılarının isteklendirmelerini ve iş akışını hızlandırmaktadır. standart olarak 200x200cm ve 150×150 cm zemin üzerine kurulacak durumlarda 100 cm yüksekliğinde çerçevelerden oluşmaktadır. Toplam 4 farklı temel eleman ile en fazla 10 m yüksekliğe kadar kolaylıkla çıkılabilir ve az zaman harcayarak kurulabilir.

Mobil İskele Sistemleri Kurulumu

Mobil iskelelerin kapalı mekânlarda kullanımının tercih edilmesinin en büyük sebebi kolay kurulabilir olmasıdır. Dış mekân iskeleleri için vinç gerekli iken bu sistemleri iki kişi şablonlara bakarak çok rahat kurup sökebilir. Katlanması ve tekerlekli yani hareketli olması mobil iskelelerin en büyük artısıdır. Kullanım esnasındaki güvenliğiniz için aldığınız önlemleri kurulum esnasında da almayı unutmayın. Sizde mobil iskele sahibi olmak isterseniz  tercih edebilirsiniz. Kurulum kolaylığından dolayı zamandan ve güvenlikten maksimum olarak avantaj sağlanır. Ayrıca 2m den 12mye kadar ayak basma genişlik ölçülerinde mobil iskele sistemleri mevcuttur.

facebook volgers kopen

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir