Kanada Vizesi 2016

0

Kanada Vizesi 2016

Kanada vize başvurusu sadece Ankara Kanada Konsolosluğundan yapılabilmektedir. Kanada vizesi müracaatınız için gerekli olan profesyonel danışmanlık hizmetini, Kanada vizesi başvuru formu doldurulması, Kanada Vizesi için randevu alınması, kanada vize müracaatının yapılması ve kanada vize müracaatı sonuçlandıktan sonra yolcuları adına pasaportu teslim almaya firmamız tam yetkilidir. Kanada vizesi göçmenliği kabul eden bir ülke olduğundan dolayı kanada vize başvurusu adayların diğer ülke vizelerine göre mal varlıklarını veya Türkiye’ye geri dönüş yapılacağını garanti eden evrakları ibraz etmeleri büyük avantaj sağlayacaktır. Kanada vizesi işlemleri ortalama olarak 10 ila 15 iş günü arasında sonuçlanmaktadır. Kanada Vize Başvurusu esnasında doldurulacak olan vize başvuru formunun hatasız ve doğru beyanlar ile doldurulmasına önemle dikkat edilmelidir. kanada Vizesi Türleri kanada Turistik Vize, Kanada Ticari vize , Kanada Aile Ziyareti, Kanada öğrenim vizesi kategorilerinde müracaat yapılabilmektedir. Kanada Turistik ve ticari vizelerde, Kanada vize başvurusunun onaylanması durumunda pasaportunuzun bitim tarihinin uzunluğu süresince vize verilmektedir. Kanada Vize Başvurusu Pasaportunun süresi dolmuş olan yolcuların Kanada vizeleri geçerliliğini kaybetmektedir.Kanada Vize İşlem ücreti bütün masraflar dahil kişi başı 250 dolar dır.

Kanada Vize Başvurusu için Gerekli olan evraklar başlıca şunlardır:

-Tam tekmil vukuatlı nüfus kayıt örneği.

-Pasaport (pasaport suresinin uzun olmasını tavsiye ederiz.Kanada vizeyi pasaport suresince vermektedir)

-2 adet fotoğraf.

-Kanada başvuru sahibinin eğitim durumuna önem vermektedir.Varsa universite diploması,doktora belgelerini hazırlamak faydalı olacaktır.

-Davetiyeli gidilecekse davetiye orjinali davet gönderen kişinin oturum kartının ön ve arka yüzünün fotoğrafı gerekli olacaktır.

-Son 3 aylık maaş bodrosu,bankada başvuru sahibine ait güncel minumum 4000 tl para,sgk hizmet dökümüvs.

-İşveren başvuru sahipleri için 3 aylık bağkur dökümü,faaliyet belgesi,oda kayıt formu ,vergi levhası,ticari sicil gazetesi,imza sirküleri mutlaka ibraz edilmelidir.

-Ev hanımı ve öğrenciler için sponsor olması gereklidir.sponsor olacak kişinin çalışma durumuna göre evraklarını hazırlayıp tarafımıza göndermesi gerekmektedir.

Daha detaylı bilgi için lütfen www.globalvize.net adresini ziyaret ediniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir